preskoči na sadržaj
Vijesti

DOŽIVLJAJI UČENIKA S MOBILNOSTI U AJDOVŠČINI


Jako mi se svidjelo u Sloveniji. Ovo iskustvo ostavilo me bez daha. Uz brojna nova znanja stekla sam i brojne prijatelje čijem se dolasku u Hrvatsku jako veselim. Upoznala sam mnogo prijatelja iz Slovenije, Litve, Portugala i Rumunjske, proširila svoja znanja o turizmu, ekologiji i geografiji. Da mogu, sve bih ponovila i baš ništa ne bih mijenjala. Moji prijatelji iz škole bili su odlični i timski raspoloženi, a učitelji su se doista trudili pomoći nam na svakom koraku i učinili su nam ovo iskustvo prekrasnim.

Leona Margetić, 5. razred

 

Meni je ovo putovanje u Sloveniju u sklopu projekta Erasmus+ pod nazivom “Eco step in Europe” bilo jako lijepo. Naučila sam mnogo toga o slovenskoj kulturi i upoznala sam puno  novih prijatelja.

Helena Vučković, 8. razred

 

Bilo je odlično. Družili smo se i zabavljali do kasnih sati. Upoznali smo se i zbližili, sklopljena su lijepa prijateljstva. Svima nam je bilo žao što se rastajemo. Neki su čak i zaplakali. Bilo je to jedno zabavno, poučno, nezaboravno i neponovljivo iskustvo i zahvalna sam svima koji su mi omogućili da u njemu sudjelujem.

Lana Duh, 5. razred

 

Drago mi je što sam mogao sudjelovati na putovanju u Sloveniju i, da mogu, opet bih to ponovio. Tijekom ove avanture u Sloveniji mnogo sam toga naučio i ovo iskustvo pamtit ću cijelog života. Zahvaljujem svima koji su mi to omogućili i pružili mi priliku za nova saznanja.

Lovro Ivančan, 7. razred

 

Bilo je to lijepo iskustvo. Upoznao sam djecu iz drugih zemalja. Najviše mi se svidio rudnik i muzej žive. Cijelu mobilnost pratilo nas je loše vrijeme, no unatoč tome ovo iskustvo ostat će mi u lijepom sjećanju.

Patrik Kos, 5. razred

 

Najbolje mi je bilo u gradu Idriji u rudniku žive, a najteže sam podnio putovanje.  Najtužnija  mi je bila svečana večera, a najljepši prizor doživjeli smo na Otliškom oknu. U Sloveniji sam  stekao puno novih prijatelja, upoznao različite ljude.  Htio bih zahvaliti svima koji su nam dali priliku da baš mi otputujemo i upoznamo nove prijatelje te doživimo nova iskustva.

Karlo Sremec, 5. razred

Puni tekst o učeničkim dojmovima možete pročitati u priloženom word dokumentu.


Priloženi dokumenti:
Utisci_ucenika_o_mobilnosti_u_Ajdovscini.docx (18.93 KB)

Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Ana Derdić   datum: 27. 6. 2019.

ANKETA
Izvannastavne aktivnosti i sadržaje biram na temelju toga:    


« Studeni 2020 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


  


              

preskoči na navigaciju