preskoči na sadržaj

Osnovna škola Bisag

 > Naslovnica
VIJESTI

PUTOPISNO PREDAVANJE O INDIJI - sve u svemu, bilo je odlično!

Autor: Ana Derdić, 22. 11. 2016.

Predavač Kristian Nasteski s budućim svjetskim putnicima iz OŠ Bisag.

Mia Marković, 8.r.: "Vrlo mi se svidjelo predavanje i mnogo toga sam naučila. Ovo predavanje me potaklo da, ako ću imati prilike, otputujem u Indiju. Bilo je vrlo zanimljivo i zabavno. Sviđa mi se Indija kao zemlja i njihova kultura je posebna."

Patrik Leon Sierda, 7. r.: "Predavanje mi se svidjelo zato što je bilo smiješno, zanimljivo, s mnogo smiješnih stvari, slika i pitanja."

Lovro Ivančan, 5. r.: "Predavanje o Indiji mi je bilo jako poučno i smiješno. Predavač je bio jako smiješan. Ja bih nakon predavanja htio otići u Indiju. Priča o Bengalskom kraljevskom tigru mi je bila presmiješna. Indijska mi se kultura svidjela, a i stare građevine."

David Sviben, 7. r.: "Meni je u nekim dijelovima bilo dosadno, a u nekima jako zabavno. Zato što sam već neke stvari znao."

Helena Kranjec, 7. r.: "Predavanje mi se jako svidjelo. Bilo je super što smo mogli komunicirati s predavačem, a njegov smijeh i duhovitost, učinili su ovo predavanje najboljim."

Viktoria Bešen, 5. r.: "Jako mi se svidjelo i bilo je zabavno i smiješno. Puno toga sam naučila o Indiji i sada želim otputovati u nju. Sviđa mi se Indija, njezina kultura i ljudi."

Magdalena Ferčić, 7.r: "Predavanje je bilo jako poučno i zato mi se svidjelo. Čovjek koji nam je predavao bio je jako smiješan."

Nadine Špoljarec, 7. r.: "Predavanje je bilo jako zabavno. Gospodin koji je predavao je bio jako smiješan i zabavan. Najbolje mi je bilo kada su bili u pustinji."

Mihael Fišter, 5. r.: Predavanje o Indiji mi je bilo super. Kada sam ušao u učionicu osjetio sam miris upaljenih mirisnih štapića. Ugodno je mirisalo. Bilo mi je jako poučno. Čovjek koji je predavao činio je to na smiješan način. To mi se jako svidjelo. Nakon predavanja sam odlučio da ću otići u Indiju barem jedanput. Puno sam toga naučio."

Martin Tukač, 7. r.: "Meni je bilo dobro. Striček mi je bio zabavan. Htio bih da opet dođe."

Antonija Fišter, 8. r.: "Putopisno predavanje o Indiji mi se jako svidjelo i bilo je vrlo poučno. Predavač je na zanimljiv način ispričao svoje dojmove i tako me privukao na maštanje o tim mjestima. Toga dana čvrsto sam odlučila da ću posjetiti Indiju barem jednom u životu. Puno novog sam saznala."

Stjepan Pofuk, 7. r.: "Meni je gospodin bio jako dobar i htio bih da nam opet dođe predavati o Indiji."

 

Tekst: učenici predmetne nastave

Foto: Ana Derdić, učiteljica geografije
ANKETA
Na školskim izletima najviše se veselim:

    

« Lipanj 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

  

              

        

 

 

 

CMS za škole logo
Osnovna škola Bisag / Bisag 24/1, HR-42226 Bisag / os-bisag.skole.hr / ured@os-bisag.skole.hr
preskoči na navigaciju